Viime kesän luomutilamme satoa on vielä jäljellä.
Luomuvadelmahillo (ja mansikkahillo) on tehty käyttäen sokerin sijasta hunajaa, n. 40% hillon painosta. Säilöntäaineeton, ainoastaan hieman pektiiniä ja hiven luomusitruunan mehua. Jos joku ei tiedä, pektiini on hyytelöitymisaine, jota saadaan mm omenan tai sitruunan kuoresta. Tätä uskallan kehua, hillo on taivaallista, jos ruoasta näin voi sanoa.
-Luomumansikkaa pakasteina
-Luomuvadelmaa pakasteena
Luomuvadelmahillo |
- Mehiläistuotteista löytyy luomuhunajaa ja -siitepölyä.
Oulainen - Ylivieska 14.3.2023
Luomummessut Helsinki, Messuhalli;
30.3. - 1. 4 2023
Ruukin puutarhamessut ;
20.5.2023
Tuotteita saa toki meiltä kotoakin lähes kaiken aikaa. Ei muuta kuin soitto ja varmistus, että joku on paikalla.
Kommentit
Lähetä kommentti